Forum Użytkowników
Programów LeftHand


 
Poprzedni temat :: Następny temat
skrypt do odblokowania tworzenia stawek vat
Autor Wiadomość
elmaro1 

Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 10
Skąd: Łuków
Wysłany: 2010-12-29, 08:08   skrypt do odblokowania tworzenia stawek vat

witam!
Czy ktoś dysponuje skryptem który odblokuje tworzenie stawek vat. Posiadam wersję LHMK 2.7 i ta funkcja jest zablokowana.przechodząc do nowej wersji np 3.0 i wyżej nadal nie mogę utworzyć stwaek vat. Tworzenie nowych rejestrów vat działa.
Prosze o pomoc

ps. PILNE więc ZAPŁACĘ:)

660 899 787

marcinelmaro@gmail.com
8-) :evil: 8-) :evil: 8-) :evil: 8-) :evil: 8-) :evil: :mrgreen: :-o :lol: :-D :-> ;-) :-P :-( :-x :idea: :roll: :cry: :-/ :-? :lol: :evil:
 
   
elmaro1 

Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 10
Skąd: Łuków
Wysłany: 2010-12-30, 16:06   

.... z całym przekonaniem muszę stwierdzić że POMOC TECHNICZNA KULEJE!!!!!!!!
 
   
Piotr Luszka 

Wiek: 35
Dołączył: 11 Maj 2007
Posty: 30
Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2010-12-31, 08:12   

Witam,
dziś już będzie dostępna wersja z nowymi stawkami Vat.

Pozdrawiam,
Piotr Luszka
_________________
Programy dla firm, Programy do zarządzania firmą na Linux i Windows, Programy księgowe, CRM
 
 
   
bartm 

Dołączył: 03 Cze 2007
Posty: 78
Skąd: Olkusz/Kraków
Wysłany: 2010-12-31, 10:33   

Fajnie, że wystawiliście wersje, której nie da się ściągnąć. To się nazywa profesjonalne podejście do klienta ;)
 
 
   
Piotr Luszka 

Wiek: 35
Dołączył: 11 Maj 2007
Posty: 30
Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2010-12-31, 11:13   

W tym momencie trwa podmiana wersji i chwilowo pobranie jest utrudnione.
_________________
Programy dla firm, Programy do zarządzania firmą na Linux i Windows, Programy księgowe, CRM
 
 
   
elmaro1 

Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 10
Skąd: Łuków
Wysłany: 2011-01-02, 21:29   Co zrobić jeśli nie świeci się opcja "Zmień vat"

witam!
zainstalowałem nową wersję programu i ta funkcja nie działa. wcześniej korzystałem z ostatniej wersji 3.2.0. Ręcznie pozycja po pozycji da się to zrobić tylko jak mam jakieś 2000 pozycji to zmiana staje się problemem....

dziękuję z góry!
 
   
Łukasz Pietrzak

Dołączył: 10 Sie 2010
Posty: 25
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-01-03, 08:41   

Dzień dobry

Nie mam Pan włączonych uprawnień do modułu VAT_RATE. Proszę je włączyć i funkcja zostanie odblokowana.

Pozdrawiam
 
   
elmaro1 

Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 10
Skąd: Łuków
Wysłany: 2011-01-03, 15:25   stawki vat

witam!
a gdzie szukać tego modułu i jak to odblokować??

dziękuję!

ps a jak odblokować deklaracje vat, nie wiem gdzie szukać wizardu?
 
   
Łukasz Pietrzak

Dołączył: 10 Sie 2010
Posty: 25
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-01-03, 16:01   

wizard znajduje się w menu pomoc -> Uruchom ręcznie wizzarda początkowego.

Proszę pobrać wersję która wyszła dzisiaj, 03-01. Posiada odblokowaną funkcje zmiany stawek VAT.
 
   
elmaro1 

Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 10
Skąd: Łuków
Wysłany: 2011-01-03, 17:14   wizard

wietam!,
w pomocy mam tylko :
- asystent
- o programie

i nic więcej:(

dziękuję!
 
   
Łukasz Pietrzak

Dołączył: 10 Sie 2010
Posty: 25
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-01-04, 12:29   

Należy w menu "System -> Role użytkowników" Pańskiemu użytkownikowi włączyć uprawnienia "view_all" do modułu "settings1"
 
   
elmaro1 

Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 10
Skąd: Łuków
Wysłany: 2011-01-04, 12:54   stawki vat

witam!,
Wszystko gra :) i działa ....
Dziękuję!
 
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Mer created by maxis