Forum Użytkowników
Programów LeftHand


 
Poprzedni temat :: Następny temat
Nowe forum, nowy etap rozwoju i współpracy
Autor Wiadomość
Mariusz Gonera 
Kierownik projektów


Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 21 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: POLSKA
Wysłany: 2007-05-11, 16:23   Nowe forum, nowy etap rozwoju i współpracy

Dzień dobry Państwu.

Otwarte zostało nowe forum dyskusyjne związane z obsługą i wymianą informacji na temat programów LeftHand.
Zapraszamy wszystkich dotychczasowych i przyszłych użytkowników naszych programów do wzajemnej pomocy i wymiany uwag dotyczących poprawnego użytkowania i konfigurowania programów LeftHand.

Mam nadzieję, że rozpoczynamy wspólnie nowy, dynamiczne etap współpracy pomiędzy naszą firmą a Państwem jako naszymi użytkownikami.

Pozdrawiam.
Mariusz Gonera
Kierownik projektów informatycznych firmy LeftHand
_________________
Biuro rachunkowe ząbki
 
   
rosol 

Dołączył: 09 Cze 2007
Posty: 16
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-24, 20:13   

Fajnie.
W opisie instalacji LO jest, ze trzeba dac sciezke do lh_nazwa_firmy.gdb a mnie dziala tylko ze sciezka lh_gdb, ale jak juz uruchomie program to nie widzi on zadnych pol bazy, tylko to co nalezy do menu system.
Jak sprobuje wpisac lh_nazwa_firmy.gdb to mam komunikat, ze nie wybralem zadnej firmy i za nim: wprowadz poprawna sciezke do pliku lh.gdm.
Jak to obejsc?
 
   
Dawid Debinski 
Dawid Debiński

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Gru 2006
Posty: 96
Wysłany: 2007-06-25, 10:01   

rosol napisał/a:
Fajnie.
W opisie instalacji LO jest, ze trzeba dac sciezke do lh_nazwa_firmy.gdb a mnie dziala tylko ze sciezka lh_gdb, ale jak juz uruchomie program to nie widzi on zadnych pol bazy, tylko to co nalezy do menu system.
Jak sprobuje wpisac lh_nazwa_firmy.gdb to mam komunikat, ze nie wybralem zadnej firmy i za nim: wprowadz poprawna sciezke do pliku lh.gdm.
Jak to obejsc?

W ustawianiach podaje pan scieżke do bazy, potem panle administarcyjny dodaj firmę i wpisuje pan usawiania. I powinno być wszystko poprawnie.
 
   
rosol 

Dołączył: 09 Cze 2007
Posty: 16
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-27, 22:15   

czyli w ustawieniach wpisuje lh.gdb a w panelu administracyjny sciezke do bazy firmy?
 
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Mer created by maxis